F I G Y E L E M !            

Edzőtábor tájékoztató!

Az edzőtábor ideje: 2020. július 27-31. 

 • Az e-mail-ben megküldött nyilatkozatokat kitöltve és aláírva a táborba hozzátok magatokkal és adjátok le!

Szállás: Polaris Resort Szihalom, Ostoros út 6/2. - közvetlen a Gazsó Fogadó melletti úton jobbra fordulva kell a szálláshoz eljutni kb. 200 m, majd balra az első utca -.

A szálláshelyre hétfőn 09:45-ig kell megérkezni. Pénteken a szállást 13:30-14:00 óra között kell elhagyni.

Első étkezés hétfőn ebéd, utolsó pénteken ebéd. /Gazsó Fogadóban/

Napi három edzés, a reggeli edzés uszodában /az uszodában úszósapka kötelező/. A lányok lehetőleg egyrészes fürdőruhát hozzanak.

TB kártya, személyi igazolvány, diákigazolvány legyen mindenkinél. Akinek nincs mobiltelefonja, a szülő elérhetőségét kérjük a táborba érkezéskor megadni.

Kérjük a táborban az egészségügyi előírások betartását. / gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés.../

Az edzőtábor költségének teljes összegét a táborba érkezéskor kell befizetni!


Kedves Szülők, kedves gyerekek!
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, - tekintettel, hogy a szomszédos országokban a koronavírusos betegek száma növekszik -, hogy a 2020. július 20-a után külföldön tartózkodók és hazaérkezők nem vehetnek részt 2 hétig az edzéseken.
Az edzőtábor, illetve az első edzés előtt mindenki köteles nyilatkozatot tenni!

Megértéseteket köszönjük!

DVE vezetősége

NYÁRI EDZÉSIDŐPONTOK!

Június 30. - július 24. SZÜNET

Július 27-31-ig edzőtábor Mezőkövesden! IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Augusztus: 3. 4. 5. 6. 7. (H-P) 17:30-19:00. Egy csoportban: kondicionális edzés, vívás nincs.

Augusztus 10. 11. 12. 13. 14. (H-P) 17:30-19:00 Egy csoportban: kondicionális edzés, vívás nincs.

Vívófelszerelés szükséges augusztus 17-től:

Augusztus 17. 18. 19. (hétfő, kedd, szerda) 17:30-19:00

Augusztus 24. 25. 26. 27. 28. (H-P) 17:00-19:00

Augusztus 31. (hétfő) 17:00-19:00

Szeptember 01-jétől (haladó vívók, versenyzők) H-P: 17:00 - 19:002020. május 12-től a tornatermi edzéseket kisebb csoportokban megkezdtük!

Tisztelt Szülök! Kedves Sportolók!

A 170/2020. (IV. 30.) rendelet (1) bekezdése értelmében a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett.

Ennek értelmében 2020. május 12-től elkezdjük a tornatermi edzéseket!

Az edzésekre csak azokat a sportolókat várjuk, akik teljesen egészségesek.

Az edzéseken való megjelenéssel a szülők automatikusan hozzájárulnak gyermekük edzéseken való részvételéhez, illetve igazolják hogy gyermeküknél az alábbi kizáró tényezők nem állnak fenn:

 • betegség, panasz- és tünetmentes, így különösen a koronavírus jellemző tüneteit (láz, köhögés, izom és ízületi fájdalom, hasmenés, általános gyengeség) nem mutatja,
 • az elmúlt 14 naptári napban nem tartózkodott külföldön,
 • legjobb tudásom szerint az elmúlt 14 naptári napban nem érintkezett külföldről érkezett személlyel,
 • nem járványügyi karanténnal érintett ingatlan, intézmény lakója,
 • legjobb tudásom szerint az elmúlt 14 naptári napban nem érintkezett, illetve nem került kapcsolatba fertőzött személlyel vagy karanténnal érintett ingatlan, intézmény lakójával, vagy alkalmazottjával

Az alábbiakat mint szülők elfogadjuk és betartjuk:

 • az edzéseken gyermekem önkéntes elhatározásból vesz részt,
 • a szabályokat megismertük és közösen értelmeztük az edzések látogatásával kapcsolatos tájékoztatóban foglaltakat,
 • maximálisan betartja a Klub által a koronavírussal kapcsolatban kiadott rendszabályokat, valamint a jelen levő vívóedzők biztonsági és egyéb utasításait,
 • gyermekemnél jelentkező, koronavírus fertőzöttségre utaló tünetek megjelenése esetén a lehető legrövidebb úton jelzem a Klubnak, illetve edzőjének, továbbá a soron következő edzésekre már el sem engedem,
 • tudomásul veszem, hogy a valótlan nyilatkozatomnak büntetőjogi következményei lehetnek.

Az iskola területe zárva van a lakosság felé, csak az igazolt sportolóink vehetnek részt az edzéseken. A szülők, kísérők nem léphetnek be az épületbe. Az iskola területén (udvarán) kizárólag a sportolók és az edzők tartózkodhatnak. Amíg az előző csoport nem jött ki, addig az iskola előtt kell várakozni, betartva a 1,5 m távolságot. Amennyiben a sportolókat - különösen a kisebb gyerekeket - hozzátartozó kíséri el, a kapun kívüli parkolóban várhatja meg. Az edzés befejeztével kívánatos a helyszín mielőbbi elhagyása.

Fontos tudnivalók:

Az edzések kiscsoportokban zajlanak. A jelenlévők létszámát a terület mérete alapján a biztonságos védőtávolságok figyelembe vételével maximáljuk. Az előre kijelölt időpontokra érkező sportolók az épületen kívül meg kell várják a korábbi csoport távozását, és csak a jelenlevő edző(k) kifejezett engedélyére léphetnek be az iskola területére.
Kiemelt fontosságú a testi kontaktus (kézfogás, pacsi, puszi, öklözés, máskor szokásos játék, stb.) kerülése, továbbá lehetőség szerint 1,5 m távolság tartása edzés közben is.
Kizárólag Saját kulacs, polifoam, törölköző, sporteszközök ugrálókötél használata megengedett. Alapvető követelmény, hogy más sportoló tárgyaihoz tilos hozzányúlni. Az edzésre elhozott saját felszerelési tárgyakat minden esetben haza kell vinni, sem az épületben, sem az épületen kívül tárolni nem lehet.
Az öltözőket nem használhatjuk, ezért mindenki megfelelő ruházatban érkezzen és hozzon teremcipőt, amit a helyszínen át tud venni.
A mosdókat egyesével lehet használni!
Kézfertőtlenítő használata kötelező!

A jelen szabályokat, az edzői utasításokat be nem tartók felszólításra kötelesek késedelem nélkül abbahagyni az edzést és elhagyni a helyszínt. A további edzéseket csak külön engedéllyel látogathatják.

Szükséges SAJÁT felszerelés: Polifoam, kulacs elegendő vízzel / frissítővel, törülköző, váltópóló, váltócipő, sportfelszerelés, ugrálókötél.

Papírzsebkendő, kézfertőtlenítő, egészségügyi védőmaszk (alkalmi használatra).

Ajánlott közlekedés: kerékpár, szülői - családi gépjármű

Kisné Kalina Mária DVE elnök